Villkor och regler

Anmälan till samtliga kurser, privatträningar och föreläsningar sker via info@hundtranarna.se (märk mejlet med kursen- eller föreläsningens namn samt dess startdatum). Det går också bra att fylla i formulären på hemsidan eller boka via Boka Direkt.
Finns inget startdatum för de kurser du vill gå kan du ändå skicka in en intresseanmälan, Är intresset stort startar vi kursen.

Vi är mestadels inomhus i vår 300kvm stora träningslokal (om inte annat anges) med utbildade hundinstruktörer/hundpsykologer/hundfysioterapeuter på plats. Vi har ett maxantal deltagare per kurs (om inte annat anges). Detta för att varje deltagare ska få den tid de behöver och chansen att kunna ställa alla frågor de vill ställa. Max antal deltagare har vi även pga utrymmesskäl.  

Alla våra kurser betalas med swish (123 381 74 59) vid första kurstillfället. Även kontant betalning accepteras samt betalning via QLIRO eller kortbetalning online genom Boka Direkt.

Distansförsäljning
Du har full ångerrätt inom 14 dagar, Vi följer svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal. Ångerrätten gäller från den dag du bokat kursen. Ångerrätten är förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar kursen.
För att nyttja din ångerrätt krävs en skriftlig avbokning av kursen via mail (info@hundtranarna.se). I mejlet ska det tydligt stå att du vill avboka din kurs.
Med hänvisning till distansköplagen återbetalas hela kursvgiften minus en administrativ avgift på 20% av beloppet.
Observera att vid sjukdom återfås halva kurskostnaden av tillfället/tillfällena vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.
Utebliven betalning faktureras (faktureringsavgift tillkommer).

För samtliga kurser gäller priset max två personer per hund. Vill fler i familjen delta går de som observatörer (se nedan).

Det går bra att komma själv utan hund och vara observatör. Är ni fler i familjen som vill delta går max två personer i familjen med hunden och betalar ordinarie kurspris. Resterande familjemedlemmar går som observatörer. Kostnad 50% rabatt av ordinarie kurspris per observatör/familjemedlem. Barn under 10år går gratis.

Löptikar får inte delta på våra kurser. Avbokning sker enligt ovan.
Mejla oss om du har frågor och funderingar kring din hunds löpperioder, det är upp till dig att ha koll på din hunds löp, det är tyvärr ingenting vi kan ha överseende med med alla tikar som kommer till oss på kurs. Har du meddelat oss i förväg kan en överenskommelse göras. 

Får du förhinder och inte kan komma vid ett tillfälle anses den gången förbrukad. Det går inte att ta igen det tillfället med en annan grupp. 


Hundarna får gärna hälsa på varandra och leka men inte i hundhallen. Alla hundar ska vara kopplade om inte Hundtränarna meddelar annat. Fullt hundägaransvar gäller!