Kursutbud

Det finns inga genvägar till att få en hund att bli stabil, lycklig och trygg. Det hela handlar om att bygga upp en trygg miljö för hunden och ett samspel mellan den och dess familjemedlemmar. Vi kan hjälpa dig att bygga upp samspelet mellan dig och din hund!

Alla våra kurser ser vi som hjälpmedel för dig i din fortsatta träning hemma och på promenad. Vårt mål är alltid att få våra kursdeltagare att förstå att träning med hund inte slutar efter kursens sista pass utan fortsätter under hela hundens liv - och visst är det roligt!

Kurser

Alla våra kurser hålls av utbildade hundpsykologer. Du är alltid välkommen till våra kurser oavsett tidigare erfarenheter och kunskaper. Kurserna hålls under kontrollerade former i vår träningshall eller utomhus.
Vi anpassar alltid innehållet i våra kurser efter varje ekipage - för att ni ska få ut så mycket som möjligt av alla tillfällen! Ingen kurs är därför den andra lik.

Villkor och regler finner du längst ner på sidan i menyraden till vänster. Använder du en mobilanpassad version finner du kursutbudet i rullgardinen längst upp till höger på sidan. Du kan även klicka här!


Kurser inom vardagslydnad:

Aktiveringskurser:

Våra Sökkurser: