Boka tid

Friskvård & Rehabilitering

Friskvårdskonsultation
En Friskvårdskonsultation bokar du om du vill ha en besiktning på din hund för att kunna finna eventuella skador eller annat avvikande beteende i tid. Under konsultationen tittar vi på undens rörelser i olika hastigheter, vi känner igenom hela hunden (palpering) och summerar därefter din hunds status.

30min
700kr

Laserbehandling
Laser används till en mängd olika åkommor, bland annat vid ledskador, muskelskador, senskador, nervsmärtor, nervsjukdomar, ryggproblem, kronisk smärta, inflammationer och infektioner.

Lasern har en läkande effekt på cellnivå och används med fördel direkt på det skadade eller irriterade området. Triggerpunkter behandlas framgångsrikt med hjälp av laser!

En behandling är helt smärtfri och är därför ett bra alternativ istället för massage vid hantering av tex osäkra, rädda eller aggressiva hundar. Laser används därav med fördel på hundar som har mycket ont och inte klarar av hanteringsbiten till en början.

Exempel på andra sjukdomstillstånd då laser används med fördel:
- Artrit / Artros
- Diskbesvär (Diskbråck)
- Bursiter
- Ytliga hudskador
- Läkning av operationssår


15 min
350kr

30min
700kr

10-klippkort
6000kr

Friskvårdsträning
Ett utmärkt alternativ ifall din hund behöver varierad träning eller rehabilitering som tex. vibrationsträning, laserbehandling, friskvårdsträning, löpbandsträning, balansträning eller massage).

30min
700kr

10-klippkort
6000kr

Remiss
Har du en sjuk hund som behöver rehabilitering kan du få ersättning från ditt försäkringsbolag.
Remisser skrivs av din veterinär. Be din veterinär att remittera till oss "Hundtränarna Idnert & Casteberg HB" samt skicka dess journalkopia till info@hundtranarna.se, kontakta därefter ditt försäkringsbolag för eventuell ersättning.

Villkor och regler
Betalning sker via
 swish (123 381 74 59), Qliro faktura, kortbetalning online eller kontant på plats.
Klippkortets giltighetstid är 1år från inköpsdatum. Outnyttjade kort återbetalas ej.
Avbokning sker senast 24h innan bokad tid. Avbokad tid därefter eller icke avbokat besök debiteras 100%.

Kontakta oss

Annethe 070 760 34 30
Therese 073 841 36 18
info@hundtranarna.se