Privatträning

För oss är det viktigt med förståelsen kring hundens primära behov och förmåga att kunna uttrycka sig. Vi kommer inte att delge några "quickfix" utan hos oss får du en gedigen hundträning med fokus på läran hunden och individen. Vi individanpassar alla övningar riktat mot målbilden. 

Träningen börjar alltid med en konsultation där vi går igenom hundens historik och ställer frågor som vi behöver för att göra en korrekt bedömning av vilken typ av träning som lämpar sig bäst för dig och din hund.

Hos oss får du två hundpsykologer till priset av en. Det är en stor fördel och något som sällan erbjuds. 

Alla våra privatträningar bygger på ett nära samspel med ägare och hund. Vi bygger tillsammans upp ett mål som passar hunden för att sedan träna tillsammans mot det gemensamma målet.

Träningen sker på Ulvsundavägen 146, Bromma, Stockholm. 

30min passen delas upp i 20min hundträning och 10min avslutande del. 60min passen delas upp i 45min hundträning och 15min genomgång av läxa, bokning av ny tid, betalning, utslussning etc. 


Villkor & Regler

Anmälan till samtliga privatträningar sker via mejl (info@hundtranarna.se) eller på telefon (Annethe 070-760 34 30 eller Therese 073-841 36 18). Det går också bra att fylla i formuläret på denna sida eller genom Boka Direkt. 

Alla våra privatträningar betalas med swish (123 381 74 59), Qliro Faktura, kortbetalning online eller kontant betalning.
 

Avbokning sker senast 24h innan bokad tid.
Vid avbokning krävs en skriftlig sådan via mail (info@hundtranarna.se). I mejlet ska det tydligt stå att du vill avboka din privatträning. Även avbokning direkt via vårt bokningssystem Boka Direkt beviljas. Utebliven betalning faktureras (faktureringsavgift tillkommer).

Vid sjukdom återfås halva privatträningens kostnad vid uppvisande av läkar- eller veterinärintyg.

Löptikar får tyvärr inte vistas i Hundtränarnas lokal.
Avbokning enligt ovan. Mejla oss om du har frågor och funderingar kring din hunds löpperioder.

Priser (samtliga priser är inkl. moms)
30min 700kr 
60min 1300kr 
Klippkort 6000kr (10 eller 5 träffar)

Anmälan till privatträning

Boka själv genom att trycka på knappen ovan, eller fyll i formuläret nedan för tidsbokning via mail.