Ett helt eget koncept där vi kombinerar två av bästa världar!


Hundträning och egenträning i ett!

Träna tillsammans med din hund!

Det här är... KomboWorkout!


I ett samarbete mellan Friskify och Hundtränarna anordnas denna kurs med fokus på egenträning och samtidigt hundträning. Varför behöva välja aktivitet när du nu kan få tid till bägge delar.

Träningen innehåller övningar där både hund och ägare tränar tillsammans i en och samma övning eller efter varandra. Ett ekipage per station för att kunna fokusera i lugn och ro. Observera dock att kursen tar in 10 deltagare och att din hund ska kunna hantera sådan miljö.

Gruppträningen har samma innehåll alla fyra tillfällen för att kunna avancera och känna trygghet i vad som komma skall, precis som det fungerar på andra gruppträningar, tex Bodypump eller Aerobics.

Inga förkunskaper krävs, samtliga övningar är anpassningsbara till nybörjaren som aldrig tidigare tränat eller till träningsproffset.

På plats finns alltid en Hundpsykolog/Hundfysioterapeut som hjälper till med hundträningen och en licensierad Personlig tränare som hjälper till på humansidan.

Träningens syfte är friskvård och samarbete, för ett långt hälsosamt liv tillsammans.

Varje månad startar en ny omgång med nya övningar, du kan alltså ha denna kurs stående i din kalender varje månad, samma dag samma tid! Priset per vecka för dig och din hund med Personlig tränare och Hundpsykolog på plats = under 350kr/individ!


Läs mer om Friskify här

Tillfällen: 4 x 1,5h
Kostnad: 2700kr (Glöm inte att använda ditt friskvårdsbidrag!)
Max antal deltagare: 10st
Plats: Hundtränarnas träningshall, Ulvsundavägen 146, Bromma (Stockholm)

Instruktörer: Annethe Idnert / Therese Casteberg & Philip Dale 

April/Maj 2023: 
Torsdagar 20/4, 27/4, 4/5 & 11/5 kl. 19:30-21:00

Anmälan till kurs:

Anmäl direkt via knappen ovan eller fyll i formuläret nedan.